fbpx
+359 88 897 2666
текстил за ресторанти и хотели
ORHIDEA 3

Текстилно оборудване за ресторанти и хотели

Щом сте попаднали на тази страница, вероятно търсите текстилно оборудване за Вашия бизнес. Сигурно се опитвате да откриете най-доброто съотношение между цена и качество, но в същото време да получите точно това, което ще подхожда най-добре на обстановката, защото външният вид и усещането на Вашия ресторант или хотел са от решаващо значение за създаването на гостоприемна атмосфера за Вашите гости.

Ние от Orhidea Home уверено можем да заявим, че открихте това, което търсите. Стараем се да се поставим на Ваше място и да Ви предоставим подробното съдействие и внимание, необходими за планирането и производството на перфектните текстилни продукти за Вашия бизнес.

текстил за градина на ресторант (1)

Ресторант и градина

Независимо дали търсите покривки, тишлайфери, кърпички за Вашия ресторант или седалки за столове и декоративни столове за градината му, Orhidea Home ще Ви съдейства да изберете най-подходящите десени и материи, за да създадете търсения ефект за Вашите клиенти.

текстил за сватби

Сватби и частни събития

Готови сме да Ви съдействаме и да предоставим персонализирани текстилни изделия за един от най-важните дни в живота на всяка двойка.

текстил за сватби
оборудване за хотелски стаи

Хотелски стаи

Разбира се, можем да осигурим цялостно оборудване на хотелски стаи – от хавлии във всякакви размери до меки и удобни спални комплекти и възглавници, които ще изглеждат перфектно дори след стотици пранета.

Защо ще се свържете с нас още сега?

Свързвате се с нас, за да проведем разговор, чрез който да разберем какво Ви е необходимо.

Използваме Viber, WhatsApp или имейл, за да Ви покажем всички възможни варианти и комбинации.

Съдейтваме Ви да направите най-правилния избор на оборудване за Вашия бизнес.

Предоставяме Ви корпоративна отстъпка, а Вие получавате конкурентна цена без да правите компромис с качеството на обслужване, което заслужавате.

Изработваме и изпращаме поръчката. Ние сме щастливи, Вие и клиентите Ви също.

Препоръчваме Ви да ни позвъните още сега на +359889804488, a ако предпочитате писмената кореспонденция, попълнете формата отдолу, а ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.