fbpx
обзавеждане на дневна

Идеи за обзавеждане на всекидневна

Всекидневната е може би едно от най-важните помещения в един дом. Там е мястото, където се събира цялото семейство за вечер с игри или приятен семеен филм.

Затова в тази статия сме подбрали идеи за обзавеждане на всекидневнаот уютно обзавеждане до луксозно и смело такова.

Традиционно обзавеждане на всекидневна

При традиционното обзавеждане залагате на сигурно, но какво по-хубаво от това. Може да изберете кожен диван или кресло за по-изтънчен и класически вид. Ако пространството ви не го позволява, инвестирайте в голям ъглов диван, който ще побира цялото семейство. 

обзавеждане на всекидневна

Ако имате малки деца, изберете материя, която се почиства лесно или водоустойчива такава. Съобразете се с вашето семейство, какво е необходимо на вас и ще пасне най-добре на остатъка от интериора в дома ви.

обзавеждане на всекидневна

Цветен хол

Не се страхувайте от цветовете. Нека дневната е вашият акцент в дома. Ако живеете на плажа, комбинацията бяло и синьо е идеална за пресъздаване на морските вълни, а ако пък сте щуро семейство, което обича забавните игри и времето заедно, комбинирайте цветовете на дъгата по най-интересния начин. 

обзавеждане на всекидневна

 

обзавеждане на всекидневна

 

обзавеждане на всекидневна

Уют във всекидневната

Какво по-хубаво от голям диван, отрупан с възглавнички, пуфове на земята и мекичък килим? След като чуем това описание си представяме уют и топлота.

обзавеждане на всекидневна

Създайте пространство, в което удобно да се сгушите пред камината вечер с чаша вино и прясна паста. След вечеря вземете любимата книга и се потопете във вълшебния свят на вашия дом.

обзавеждане на всекидневна

 

обзавеждане на всекидневна

Луксозно и смело

И нека пристъпим към модерното луксозно обзавеждане. Нестандартни форми и широки пространства. В тези интериори виждаме класа и лукс. Въпреки че подбора на цвят в единия дизайн е бяло и синьо, тук вече не говорим за морски вълни, а за изтънчения цвят на дълбокия океан и перленото бяло, което е колкото класическо, толкова и напълно в крак в тазгодишната мода.

обзавеждане на всекидневна

Втората комбинация от зелен и розов велур е забавен, но все така изтънчен и сериозен.

обзавеждане на всекидневна

Коя комбинация бихте предпочели вие?

Деница Кулева

Деница Кулева

Млада, креативна личност, която иска да се докосне до всеки аспект от маркетинга. Имам завършена бакалавърска степен именно с тази специалност. Досега в професионален аспект съм се занимавала с имейл маркетинг, статистика и обработване на база данни, а следващата ми цел са социалните мрежи и копирайтинга. Точно заради това се радвам, че съм част от редакторския екип на ОрхИДЕЯ.

Избрани от екипа

Подбрали сме за вас и други интересни статии:

Ще сме щастливи да харесате нашата Facebook страница, където ще имате възможност да виждате всички нови статии от ОрхИДЕЯ.

ОрхИДЕЯ комбинира стилно и естетично с функционално и практично, за да ви предоставя любопитно и полезно съдържание за вашия ДОМ.