fbpx
Поради непредвидено натоварване, поръчките, направени между 8-ми и 13-ти април, ще бъдат изпратени със забавяне от 2-3 дни. Извиняваме се за причиненото неудобство!
+359 88 897 2666
дома си със самозалепващо фолио 10

Освежете дома си със самозалепващо фолио

Деница Кулева

Деница Кулева

Млада, креативна личност, която иска да се докосне до всеки аспект от маркетинга. Имам завършена бакалавърска степен именно с тази специалност. Досега в професионален аспект съм се занимавала с имейл маркетинг, статистика и обработване на база данни, а следващата ми цел са социалните мрежи и копирайтинга. Точно заради това се радвам, че съм част от редакторския екип на ОрхИДЕЯ.

Имате нужда от промяна вкъщи. Мебелите са леко захабени или пък ви е омръзнало да гледате един и същи цвят на кухненските плотове. Има удобен и достъпен начин да преобразите дома си с малко средства. Не ви трябват специални умения, само търпение, въображение и малко самозалепващо фолио.

Разкрасете рафтовете със самозалепващо фолио

дома си със самозалепващо фолио 1

Имате любим бар шкаф, но ви се струва леко скучен. Може да го преобразите с няколко лесни стъпки. Не забравяйте преди да поставите самозалепващото фолио да почистите старателно пространството. След това изберете фолио в един или два различни дизайна и се впуснете в облепяне. Може да поставите от самозалепващото фолио по рафтовете, както и по вътрешната част на гърба на шкафа. Така когато го отворите ще се разкрие приятна за окото гледка, а ако вратичките са стъклени, още по-добре. Ще внесете цвят и забава в пространството.

Акцентирайте върху архитектурен дизайн

дома си със самозалепващо фолио 2

Ако имате таванска стая с наклонен покрив или друг интересен архитектурен дизайн, подчертайте го с цветно самозалепващо фолио. Превърнете дефекта в ефект и очаровайте гостите си.

Поставете в рамка

дома си със самозалепващо фолио 3

Понякога картините могат да бъдат много скъпи, както и облепянето на цяла стена. Затова сложете остатъчното фолио или тапет в рамка и създайте шедьовър. Ще е единствено по рода си и всички ще питат от къде е това абстрактно изкуство.

Направете скучните уреди модерни със самозалепващо фолио

дома си със самозалепващо фолио 4

За съжаление рядко се среща хладилник или друг уред в цвят различен от бял, сребрист или нещо в тази насока. Ако искате да скриете уредите и да не използвате много средства за вграждането им, може да ги облепите със самозалепващо фолио и да създадете интересен и цветен акцент в кухнята.

Покрийте стария кухненски плот

дома си със самозалепващо фолио 5

Ако ви е омръзнало да гледате един и също плот от няколко години или пък е прекалено захабен от рязането на хляб директно върху него, имаме решение. Облепете плота в кухнята с красиво фолио с имитация на мрамор. Почти няма да намерите разлика, а промяната в пространството ще е поразителна. Така много лесно ще освежите мястото и отново – ще спестите пари.

Направете шаблони от самозалепващо фолио

дома си със самозалепващо фолио 6

Вместо да използвате цялото фолио за мебели или за картина, може да изрежете само част от него и да използвате като шаблони. Отделни цветя или пък различни фигури, възможностите са безкрайни, а крайният резултат – зашеметяващ.

Разчупете визията на стълбите

дома си със самозалепващо фолио 7

Защо да имате стълбище в един цвят или пък да го покриете с килим, особено ако стълбището е направено от дърво и показва характера на дома ви. Може само да го разкрасите леко като залепите самозалепващо фолио на всяко стъпало с различен дизайн. Постарайте се дизайните да си кореспондират един с друг за да не изглежда прекалено шарено.

Направете произведение на изкуството

дома си със самозалепващо фолио 8

Ако поставянето на тапет в рамка не е във вашия стил, може да направите прекрасно творение за детската стая, например. Изберете забавна форма твърд картон или шперплат и го облепете в красиво самозалепващо фолио. Може да е с контрастни цветове или със забавна илюстрация, по която да се заглежда детето ви. Опциите са безброй.

Защитете чекмеджетата

дома си със самозалепващо фолио 9

Облепете страните на чекмеджетата със самозалепващо фолио за да ги предпазите от надраскване, както и за по-цветен и стилен вид на скрина. Отвън ще изглеждат семпли, но в момента, в който отворите чекмеджетата, ще се разкрие прекрасен дизайн.

Автор на този материал

Деница Кулева

Деница Кулева

Млада, креативна личност, която иска да се докосне до всеки аспект от маркетинга. Имам завършена бакалавърска степен именно с тази специалност. Досега в професионален аспект съм се занимавала с имейл маркетинг, статистика и обработване на база данни, а следващата ми цел са социалните мрежи и копирайтинга. Точно заради това се радвам, че съм част от редакторския екип на ОрхИДЕЯ.

Избрани от екипа

Поръчайте сега

Подбрали сме за вас и други интересни статии: