fbpx
мебели втора ръка

Мебели за вашата градина

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

С появата на топлия климат е време да спретнем отново градината, да освежим обстановката и да изкараме градинските мебели навън. Ако нямате такива обаче, ние сме подготвили списък с предложения, които да паснат на всеки вкус и пространство.

Градинските мебели се отличават с по-устойчиви материали, които да издържат на климатичните промени. Възглавниците за градински мебели са направени обичайно от брезентов материал, които понася дъжд и слънце без проблем.

Градински мебели от дърво

градински мебели 1

Дървото е най-естественият материал, от който могат да се произвеждат мебели. С правилната грижа, дървеният материал може да издържи на дъжд и сняг, без да е необходимо покриването на мебелите с найлони или преместването им в гаража за през студените месеци.

Дървото като естествен материал спомага усещането за уют, топлота и природа. Освен това е напълно безопасен за околната среда.

Градински мебели от ратан

мебели от ратан 3

Ратанът като материал се завърна в интериорния дизайн ударно през 2020 г. Тази година трендът продължава. Срещат се декорации от ратан като например подноси, кутии за съхранение, рамки на огледала и картини. Също така се забелязва и при мебелите, като столове и кресла.

Този материал носи бохо усещане. В комбинация с топли земни тонове и растения, може да почувствате природата насред всекидневната си.

Градинските мебели от ратан перфектно се вписват във вашия двор или градина. Поставете за удобство възглавници в светъл и топъл нюанс и ще получите идеалната комбинация. Малко лимоново дръвче за декорация, а и не само, ще допълни райското усещане под топлото лятно слънце.

мебели от ратан 2

Градински мебели втора ръка

мебели втора ръка

Освен, че градинските мебели втора ръка са по-евтини, те имат и специфичен чар, едно такова винтидж усещане, а и в повечето случай са единствени по рода си.

Този винтидж вайб може да постигнете, ако намерите градински мебели втора употреба, които са от метал. Самият дизайн и структура на мебелите съхраняват изминалото време в себе си. Също така металът се боядисва много лесно и ако желаете може да освежите вида на мебелите само с едно движение. Ние препоръчваме да заложите на тъмно зеления цвят боя, който ще се впише в природата в задния ви двор. Също така белия и черен цвят са винаги на мода!

Градински мебели от палети

градински мебели от палети

Ако сте сръчни и обичате проекти тип направи-си-сам, то това е точно за вас!

Градинските мебели от палети са лесни за изпълнение и сглобяване. Материалите се намират без проблем, а крайният резултат е уникален. Най-хубавото е, че може да се похвалите на близки и приятели, че вие сте направили нещо със своите собствени ръце!

Деница Кулева

Деница Кулева

Млада, креативна личност, която иска да се докосне до всеки аспект от маркетинга. Имам завършена бакалавърска степен именно с тази специалност. Досега в професионален аспект съм се занимавала с имейл маркетинг, статистика и обработване на база данни, а следващата ми цел са социалните мрежи и копирайтинга. Точно заради това се радвам, че съм част от редакторския екип на ОрхИДЕЯ.

Избрани от екипа

Подбрали сме за вас и други интересни статии:

Ще сме щастливи да харесате нашата Facebook страница, където ще имате възможност да виждате всички нови статии от ОрхИДЕЯ.

ОрхИДЕЯ комбинира стилно и естетично с функционално и практично, за да ви предоставя любопитно и полезно съдържание за вашия ДОМ.